Akarsz még Karácsony előtt milliókat nyerni? Akkor játssz hétfőn is a TUTI-val és legyél Te a szerencsés!

2019. 12. 23 – hétfő

Hétfőn a festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1900 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Green View (14) – Harmless (5) – Katdar (9) – Bobydargent (7) – Marboot (3)

Green View (14) egy olyan kanca, akinek már nem kell bizonyítania ezen a szinten. Legutóbbi csalódást keltő versenyétől el kell tekinteni, azóta pedig nagyon friss. Szintetikuson van már győzelme, így újra számolni kell vele.

Harmless (5) bemutatkozása a Kincsem+ futamokban szoros küzdelmet hozott az élmenőkkel, ezúttal pedig a saját korosztályával kell szembenéznie. A legutóbbi két futása alapján meg tudja oldani ezt a távot, és megnyugtató számára, hogy fejvédővel fog indulni. Ha nem ragad be, komoly esélyes lehet.

Katdar (9) számára ideális lehet ez a verseny, igaz ilyenkor már nem annyira lelkes. A 4-es starthelyről indulva közvetlen az élbolyban haladhat, a végén pedig mindent meg fog tenni a sikerért. Az év vége felé járunk, de még ilyenkor is éles, hiszen tudja, hogyan kell búcsúzni.

Bobydargent (7) kisebb pihenőt kapott, ahol kiherélésen esett át. Fizikálisan és mentálisan is sokkal jobb kondícióban tért vissza. Az 1900 méteres chantilly-i pálya tökéletes a számára, ahol Big Deathnél ( 2 ) nagyobb benne a potenciál, ha stabilizálja a formáját.

Marboot (3) egy nagyon jó képességű mén, aki fokozatosan fejlődött az elmúlt hónapokban. A legutóbbi két futásán ismét rendkívüli magabiztos volt, amit a győzelme is bizonyít listed kategóriában. Az 1600 – 2000 méter közötti táv nagyon kényelmes neki és könnyen alkalmazkodik mindenféle talajhoz, ami garancia lehet a újabb sikeres szereplésére.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!