Szerencsés szombatod lehet, ha TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 12. 21 – szombat

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt rutinos, nyolcéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Be Bop Haufor (9) – Balzac de l’Iton (11) – Belle Louise Mabon (6) – Baron du Bourg (7) – Apollon de Kacy (15)

Be Bop Haufor (9) jól indította az idei téli-meetinget. A szombat délutáni Kincsem+ futam mezőnye megfelel a képességeinek, ezért minden adott az eredményes szerepléséhez.

Balzac de l’Iton (11) ritkán okoz csalódást, ha patkolatlanul lép pályára, ezért a szombati Kincsem+ futamban is jól szerepelhet. A beállítása kedvező, így megint jó eséllyel áll starthoz.

Belle Louise Mabon (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott a Grand National du Trot sorozat december 1-jén megrendezett döntőjében és a szombati Kincsem+ futamban is tökéletes beállítása, így újabb pénzdíjat szerezhetünk.

Baron du Bourg (7) nagyszerű ötödik helyezést szerzett a Grand National du Trot döntőjében. A beállítása a szombati Kincsem+ futamban is ideális, Belle Louise Mabon (6), Be Bop Haufor (9) és Balzac de l’Iton (11) lesznek a legfőbb ellenfelei.

Apollon de Kacy (15) kisebb betegséggel bajlódott az őszi hónapokban, de ezt a versenyt nem hagyhatja ki, mert tökéletes a beállítása a szombat délutáni Kincsem+ futamban. A formája kérdéses, de Björn Goop személye jelentősen javítja az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!