Utolsó munkanap Karácsony előtt? Dobd fel akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 12. 20 – péntek

Pénteken Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat hat-, hét- és nyolcéves versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Noble Dolly (2) – Datcha (16) – Dastavia de Guez (6) – Ny Diamondinthesky (1) – Caresse (14)

Noble Dolly (2) szép győzelmet aratott az utolsó versenyében. Remek képességű kancáról beszélünk, akit a pénteki futamban David Thomain fog hajtani, de amennyiben minden a tervek szerint alakul, megint a győzelemért fog küzdeni.

Datcha (16) csodálatos győzelmet aratott november 27-én, azóta pedig erre a versenyre készült. Kipihente a futam fáradalmait, így most is kirobbanó formában van, épp ezért minden adva van az eredményes szerepléséhez.

Dastavia de Guez (6) még nem nyert versenyt a zajló téli-meetingen, azonban előbb vagy utóbb eljön majd az ő ideje. A péntek délutáni Kincsem+ futamban ideális a beállítása, ezért hogy kalkulálni kell vele, viszont a papírszámítás alapján Noble Dolly (2) jobb esélyt képvisel nála.

Ny Diamondinthesky (1) nagyon jól mozgott az első francia fellépésén, ami meglepetés volt, mert az őszi hónapokban semmi extrát nem mutatott Svédországban. A 2700 méteres táv nem okozhat neki gondot, és a beállítása is kedvező amiatt, hogy csak kancákkal kell majd megküzdenie.

Caresse (14) utolsó futása nem egészen az elvártak szerint sikerült, ezért a pénteki Kincsem+ futamra csak könnyű munkákkal készült. A kondícióját nem érheti szó és a beállítása is tökéletes, így pénzdíjas pozícióban végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!