Szerencsés szerdád lehet ha TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 12. 18 – szerda

Szerdán Pau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3500 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Yayajonh (11) – Campinas (3) – Portentoso (12) – Pariso (2) – Habibi Linn (4)

Yayajonh (11) auteuil-i eredményei elégedettségre adnak okot, hisz két Kincsem+ futamban is pénzdíjas pozícióban ért célba. A szerdai versenyben is számíthatunk rá, Pau sem okozhat neki gondot.

Campinas (3) szerdai szereplését illetően bizakodhatunk, mivel a mély pálya kedvez neki, és ennél jóval erősebb mezőnyökben is helyt állt már a korábbiakban.

Portentoso (12) legutóbbi ötödik helyezése nagy öröm volt, hisz igen erős mezőnyben futott. A szerdai Kincsem+ futamban ausztrál szemellenzővel fog versenyezni, esélyeit a várható mély pálya is növeli.

Pariso (2) egy megbízható telivér, aki mindkét szakágban képes a jó eredményre. A ló csodálatos kondícióban van, és a várható mély pálya sem okozhat neki gondot, így a beállítása ellenére is az első öt között van a helye.

Habibi Linn (4) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, ami nem rossz eredmény figyelembe véve, hogy megcsípte a legkisebb pénzdíjat, de ennél előrébb is végezhetett volna Auteuil-ben, ha valamivel jobban koncentrál. Bízhatunk az eredményes szereplésében, azonban most elég magasan áll a skálán.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!