Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 12. 17 – kedd

Kedden Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3500 méteres galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lord Pit (4) – Baie Boy (3) – Meredith (1) – Mets la Ouache (6) – Fit of Love (10)

Lord Pit (4) szép győzelmet aratott szeptember elején, de a beállítása magasabb lett, így visszatért gátra, ahol még mindig jól áll a skálán. A ló nagyszerű formában van, ezért jó eséllyel áll starthoz.

Baie Boy (3) nem tartozik a könnyű lovaglások közé, de remek képességekkel rendelkezik. A ló jó formának örvend, ahogy azt a legutóbbi győzelme is bizonyítja, ezért a keddi Kincsem+ futamban is számíthatunk rá.

Meredith (1) visszatér gátra, mert a keddi Kincsem+ futamban csak a saját korosztályával kell összemérnie a tudását. A hosszabb távok jobban kedveznek neki, helyzetét pedig a topsúly is nehezíti, mégis esélyesként lép pályára, mert kirobbanó formában van.

Mets la Ouache (6) szeptember óta kizárólag síkon futott, de rengeteget profitált ezekből a versenyekből. A cagnes-sur-meri pálya kedvez neki, és remek formának örvend, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Fit of Love (10) egy olyan kanca, akit mindig is nagyra becsült idomárja. A keddi Kincsem+ futamban igaz teszt vár rá, hisz soha nem futott még ehhez hasonló erős mezőnyben, de a jelenlegi formája és a képességei alapján most is számolni kell majd vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!