Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2019. 12. 15 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek csupán tizenhárom versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (13) – Chica de Joudes (8) – Tessy d’Ete (6) – Balbir (11) – Cokstile (3)

Cleangame (13) nagyszerű győzelmet aratott a Grand National du Trot sorozat december 1-jén megrendezett döntőjében. A vasárnapi versenyben Chica de Joudes (8) miatt nagyon nehéz dolga lesz, de most is megtesz majd mindent, hogy megszerezze az első helyezést.

Chica de Joudes (8) előkelő második lett a Grand Prix de Bretagne-ban, ezzel megváltva jegyét a 2020-as Prix d’Amerique-re. A kanca topformában van és a beállítása is csodálatos, így remélhetőleg meg tudja majd szorongatni Cleangame-t (13) is.

Tessy d’Ete (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott a Prix Jean Boillereau-ban, ha valamivel szerencsésebb, talán előrébb is végezhet, mint a harmadik hely. A vasárnapi versenyben további javulást várunk tőle, ha minden a tervek szerint alakul, megint az első három között végezhet.

Balbir (11) kedvező beállítását kihasználva szép győzelmet aratott Agen-ben. Vasárnap jóval nehezebb dolga lesz, a negyedik vagy az ötödik helyen végezhet.

Cokstile (3) négy győzelem után várja a vasárnap délutáni Group 3-as versenyt, amikor is hosszú idő után lép ismét pályára Vincennes-ben. Soha nem futott még ilyen hosszú távra, ennek ellenére is számolni kell vele, mert az őszi hónapokban kétszer is jó teljesítményt láttunk tőle heatversenyben és kétfutásos nagydíjban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!