Ne mondj csütörtököt, játssz inkább ma is a TUTI-val és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 12. 12 – csütörtök

Csütörtökön a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1500 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fuego del Amor (4) – Harmless (13) – Brazing (12) – J’aurais du (11) – Kihavahfushi (6)

Fuego del Amor (4) nagyon jól mozgott legutóbb Deauville-ban erősebb lovak ellen. Szereti ezt a távot és a pályát egyaránt. Mickaël Barzalona jól ismeri, munkában kiválóan teljesített és nagyon friss. Magabiztosan várja a csütörtöki Kincsem+ futamot, ahol remélhetőleg az első háromban fog végezni.

Harmless (13) nagyon jól futott ezen a felületen, így újra kipróbálják ebben a kategóriában. Most idősebb telivérek ellen indul, de tapasztalt és jól kezelhető. Jó kondícióban van és a beállítása is kedvező, ezért zavartalan versenyen remélhetőleg meg tudja javítani a legutóbbi eredményét.

Brazing (12) általában szemellenzővel fut, de legutóbb kipróbáltuk nélküle. Összességében egy jó verseny volt, de nem volt elég gyors, csak a hajrában a sprint, ami nem kedvezett neki. Mivel szokatlan volt számára ez a beállítás, ezért most visszakapja a szemellenzőjét, így abszolút esélyesként áll starthoz.

J’aurais du (11) már bizonyította képességét ezen a szinten, és továbbra is nagyszerű állapotban van. Először fut idősebb lovak ellen, így jobb lett volna egy kedvezőbb startszám. Ugyan már az év vége felé tart kissé fáradtan, mégis odaérhet az első öt közé.

Kihavahfushi (6) munkában jól teljesít. Legutóbb Angers-ben nagyon rosszul végzett, ugyanakkor láthattuk, hogy a favorit lovak a végére összeomlottak. Nem szabad ennyire erős tempót diktálni a frontban és akkor végig bírja.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!