A hét közepén is szerencséd lehet, ha TUTI-t játszol! Nyerj szerdán is akár milliókat!

2019. 12. 11 – szerda

Szerdán Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caresse (14) – Class Action (5) – Crescendis (2) – Coumba Kuky (6) – Callas du Bouffey (4)

Caresse (14) topformában van, és a 2100 méteres táv is tökéletes számára. Helyzetét a második soros starthely nehezíti, de a beállítása alapján így is főszereplő lehet.

Class Action (5) remek teljesítményt nyújtott a november 25-én megrendezett Kincsem+ futamban, és a szerdai versenyben is megfelelő a beállítása, ezért megint az első öt között végezhet.

Crescendis (2) nagyszerű eredményeket ért el az év első felében, ami után megérdemelt némi pihenőt. November elején tért vissza, a fejlődése szemmel látható. Immáron topformában van, patkolatlanul a győzelmet is megszerezheti.

Coumba Kuky (6) jó formában van, ahogy azt a legutóbbi versenyében is bizonyította. Egytempójú kancáról beszélünk, akinek a jól átfutott gyors futamok kedveznek, melynek eredményeként újabb pénzdíjat szerezhet.

Callas du Bouffey (4) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében. A felkészítése nem volt teljesen zavartalan, de mostanra minden visszatért a normál kerékvágásba. A 2100 méteres táv nem okozhat gondot a kancának, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!