Kedden is könnyen milliókat nyerhetsz, a Kincsem+ TUTI-t játszol! Tedd próbára a szerencséd ma is!

2019.12.10 – kedd

Kedden Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb telivér csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Clyde Barrow (11) – Capella de Vrie (8) – Cesario Bello (13) – Boris de Kara (14) – Belle d’Hermes (12)

Clyde Barrow (11) alapvetően jobb kezes, de most nem tökéletes a beállítása. Argentanban azért futott, hogy formában legyen a keddi Kincsem+ futamra, ahol Yoann Lebourgeois-val indul majd. Nyert már ezen a pályán hasonló beállításból, ezért most is számolni kell vele.

Capella de Vrie (8) ugyan eredményes volt vincennes-i visszatérésekor, de most a legjobbkor került másik helyre. Kiváló a beállítása és nagyon szereti a cabourgi jobb kezes pályát. Ha megőrzi a végsebességét, akkor ott lehet a dobogón.

Cesario Bello (13) múlt hónapban nagyon fáradt volt Reims-ben, mert az előtte lévő napokban túl sokat kértek tőle a tréningeken. Azóta pihent, hogy most a legjobb kondícióban térjen vissza. Ezúttal az elülső lábain patkó nélkül fut kiváló beállítással, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Boris de Kara (14) kiváló eredményeket ért el ebben az évben, stabil dobogós helyekkel. Nem sok hiányzott neki a komolyabb győzelmekhez, de salakon nem futhatott patkolatlanul. Top formában van és a cabourgi pálya karaktere is tetszik neki. Ideális esetben főszerepet játszhat a Kincsem+ futamon.

Belle d’Hermes (12) lavali visszatérése meglepetés volt, ahol nagyon magabiztosa futott. Könnyen alkalmazkodik minden pályához, így a jobbkezes sem okozhat neki gondot. Most elhagyja Vincennes-t, de Cabourg semmivel sem rosszabb. Sokat gyakorolta a startokat és fizikálisan is jó állapotban van. Ha minden jól alakul, nyerni fog.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!