Nehéz elindulni a munkába? Játssz hétfőn is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 12. 09 – hétfő

Hétfőn Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4000 méter hosszú galopp gátversenyen tizenöt telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gothatir (3) – Droit de Veto (12) – Desaguadero (8) – Blues Wave (11) – Eclair du Maffray (15)

Gothatir (3) sokat erősödött a visszatérése óta, az alacsonyabb díjazású akadályversenyekben aratott győzelmei jól hatással voltak a moráljára. Az utolsó futása alapján hétfőn is számíthatunk rá, a cagnes-sur-meri pálya nem okozhat neki gondot.

Droit de Veto (12) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, tegyük azonban hozzá, hogy a mély pálya nem kedvezett neki. A hétfő délutáni Kincsem+ futamot nagyszerű formában várja, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Desaguadero (8) utolsó futása csalódás volt, de hiba volna egyetlen egy balul elsült futás miatt leírni őt. Hétfőn számolni kell vele, esélyeit a cagnes-sur-meri pálya növeli.

Blues Wave (11) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, azóta pedig erre a Kincsem+ futamra készült. Két versenyt nyert már Cagnessur-Merben 4000 méteren, ezért hogy most is jó eséllyel áll starthoz.

Eclair du Maffray (15) remek formának örvend, és a cagnes-sur-meri pályát is kedveli, ezért beleszólhat a hétfői Kincsem+ futam első öt helyezésének sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!