Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 12. 07 – szombat

Szombaton is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bryssel (9) – Caliu des Bosc (13) – Canular (5) – Altius Fortis (3) – Casting de Chenu (4)

Bryssel (9) beállítása csodálatos a szombat délutáni Kincsem+ futamban, és a munkaformái is kiválók. A vincennes-i nagypálya kedvez neki, ezért újabb jó futást várhatunk tőle.

Caliu des Bosc (13) két szép győzelem után várja a szombat délutáni Kincsem+ futamot, és jelenleg is topformában van. A mezőny erős, és a második sorból kell majd indulnia, de amennyiben zavartalanul alakul a futam, akár triplázhat is.

Canular (5) két felhozó verseny után lép pályára a szombati futamban, így immáron topformában van. A beállítása csodálatos, ezért Bryssel-lel (9) egyetemben az első öt között van a helye.

Altius Fortis (3) az elmúlt időszakban többször is balszerencsés versenyt futott. A 2100 méteres táv ellenére szombaton is várásra fogják hajtani, de amennyiben minden a tervek szerint alakul, pénzdíjas helyezést szerezhet.

Casting de Chenu (4) a május 25-i futása után herélésen esett át, melynek következményben sokkal nyugodtabban viselkedik. A visszatérése korrektre sikeredett a kondíciója pedig sokat javult a tréningeknek köszönhetően, ezért érdemes számolni vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!