Ne mondj csütörtököt! Játssz inkább ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 12. 05 – csütörtök

Csütörtökön is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat versenyló kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Colonel (1) – Tessy d’Ete (7) – Ange de Lune (2) – Coach Franbleu (6) – Orlando Jet (15)

Colonel (1) a közelmúltban Vincennes-ben megszorongatta tréningtársát, Calaska de Guez-t, aki nagyszerű teljesítményt nyújtott a Grand National de Trot sorozatban. Sajnos a célegyenesben már nem tudta megelőzni, mert elfáradt, ennek ellenére ragyogó a formája. A végsebessége megvan, első esélyt képvisel.

Tessy d’Ete (7) biztatóan mozgott a Grand Prix de Bretagne-ban a visszatérése alkalmával. Nem csak ő az egyetlen esélyese ennek a Kincsem+ futamnak, de ezen a távon a legjobbját képes nyújtani. Nincs kizárva, hogy ő a győzelem legfőbb várományosa.

Ange de Lune (2) továbbra is jó kondícióban van, amit a legutóbbi laval-i dobogója is bizonyít. Közel tízévesen még mindig eredményes tud lenni, de a csütörtöki Kincsem+ futamban komoly ellenfelei lesznek. Újra topformába lendülhet, és bár Colonel-t nehéz lesz legyőzni, odaérhet a végelszámolásba.

Coach Franbleu (6) meglepetést okozott a Chica de Joudes mögötti második hellyel. Nagyon jó állapotban van, és bár mindenhez alkalmazkodik, a hosszabb távokat mégis jobban szereti. Csütörtökön nem szabad az első ötből kihagyni.

Orlando Jet (15) nemrégiben három könnyű győzelmet aratott Bécsben és Berlinben, és azóta is kiváló kondícióban van. A második sorból nem lesz könnyű feladata, ennek ellenére eredmény várható tőle. A verseny ideális lehet neki, hiszen gyors sebességre képes, ezért mindenképpen számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!