Szuper szerdád lehet, ha TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 12. 04 – szerda

Szerdán is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy tárhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Deesse Noire (15) – Cool Star (13) – Douce Gergauderie (10) – Drottning Viking (2) – Decoloration (14)

Deesse Noire (15) szép győzelmet aratott a vincennes-i kispályán. A szerdai Kincsem+ futamban is patkolatlanul fog futni, ahogy azt november 8-án is tette, ezért megint számíthatunk rá. A mezőny megfelel a képességeinek, és a nagypálya sem okozhat neki gondot.

Cool Star (13) előkelő harmadik lett a november 29-én megrendezett Kincsem+ futamban, ami nem volt meglepő, mert a kanca csodálatos formának örvend az év ezen szakaszában. Kipihente a verseny fáradalmait, így a 25 méteres térhátrány ellenére is újabb pénzdíjat várunk tőle.

Douce Gergauderie (10) Lavalban sajnálatos hibát vétett, ami a versenyébe került, de a parírozást követően biztatóan mozgott. A szerdai Kincsem+ futamban Charles Julien Bigeon lesz a hajtója, ha minden jól alakul, az első öt között fognak végezni.

Drottning Viking (2) az év első negyedében megsérült, így hosszabb kihagyásra kényszerült, melyből csak szeptember közepén térhetett vissza. A kanca jó formának örvend, a beállítása pedig csodálatos, ezért is számíthatunk rá.

Decoloration (14) novemberi hibái csalódások voltak, mert mindkét említett versenyben a dobogón végezhetett volna, ha nem ugrik. A szerdai Kincsem+ futamban csukott kantárral felszerelve lép pályára, amennyiben nem esik szét a jármódja, a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!