Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 12. 03 – kedd

Kedden is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy tárhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Druss de Guez (11) – Dreamer Boy (13) – Dexter des Baux (15) – Doranic Fouteau (1) – Duc du Goutier (8)

Druss de Guez (11) legutóbb a diszkvalifikációs sorsára jutott, de a munkaformái alapján tökéletes formában van. A beállítása kitűnő a keddi versenyben, s ha minden a tervek szerint alakul, az első helyezésért fog küzdeni.

Dreamer Boy (13) a nyári hónapokban betegséggel bajlódott, de az eredményei azt tükrözik, hogy most már minden rendben van vele. A keddi Kincsem+ futamban 25 méteres térhátrányból kell indulnia, azonban így is első esélyt képvisel.

Dexter des Baux (15) kondíciója sokat javult az októberi visszatérése óta és a beállítása is nagyszerű a keddi Kincsem+ futamban, ezért jó eséllyel áll starthoz, és így mindenképpen számolni kell vele.

Doranic Fouteau (1) többet tud annál, mint amit november közepén mutatott, ha szerencsésebben alakul a versenye, biztos, hogy előrébb végez, mint a hetedik hely. Alaptávosként kedvező beállításból várja a keddi Kincsem+ futamot, esélyeit a 2850 méteres táv és a vincennes-i nagypálya is növeli.

Duc du Goutier (8) az augusztus 20-i futása után fáradtnak tűnt, ezért kapott egy kis pihenőt. Az októberi visszatérése óta tudatosan erre a versenyre készült, így amennyiben hiba nélkül letudja a startot és az azt követő első métereket, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!