Itt a hideg, itt a tél, játssz inkább ma is a TUTI-val, nyerj akár milliókat és utazz el a trópusokra!

2019. 12. 02 – hétfő

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hét- és nyolcéves versenyló méri össze tudását. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cats de la Ferme (14) – Cactus d’Yvel (1) – Caid de Caponet (2) – Cabalera (3) –Carthago d’Ela (11)

Cats de la Ferme (14) utolsó futása balul sült el, de a formáját nem érheti szó. A hétfő délutáni Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, és a 2100 méteres táv sem okozhat neki gondot, ezért a második soros startpozíció ellenére is a győzelemért kellene küzdenie.

Cactus d’Yvel (1) ideális beállításból várja a hétfő délutáni Kincsem+ futamot, és a formáját sem érheti szó. A 2100 méteres táv nem tartozik a kedvencei közé, de egy könnyen kezelhető lóról beszélünk, akinek ebben a mezőnyben az első öt között van a helye.

Caid de Caponet (2) jó formának örvend, ezért is indul a hétfői Kincsem+ futamban. A 2100 méteres táv nem igazán kedvez neki, amennyiben azonban kellően gyors lesz a tempó, az első öt között fog végezni.

Cabalera (3) idei eredményeire nem lehet panasz, a beállítása pedig kitűnő a hétfői Kincsem+ futamban. A sprinttávok nem tartoznak a kedvencei közé, de tavaly is nyert egy versenyt 2150 méterre, így az első öt között van a helyünk.

Carthago d’Ela (11) utolsó futása balul sült el, pedig azt megelőzően szép győzelmet aratott a vincennes-i kispályán. Bízhatunk eredményes szereplésében, de ezúttal csak egy pénzdíjra mutatkozik valós esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!