December és a tél első napján se felejts el TUTI-t játszani, hiszen ma 150 millió forint a jackpot!

2019. 12. 01 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap a Grand National du Trot versenysorozat fináléja a Kincsem+ futam, a helyszín Vincennes lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt kiváló versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátránnyal indulnak majd. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (15) – Elvis Madrik (8) – Defi de Retz (3) – Dorgos de Guez (11) – Calaska de Guez (10)

Cleangame (15) könnyedén ledolgozta az 50 méteres térhátrányát Nantes-ban, ha jobban elengedik a fejét, még nagyobb különbséggel is győzhetett volna. Vasárnap is 50 méteres hátrányból kell indulnia, de megint a főszereplők közé fog tartozni.

Elvis Madrik (8) legutóbbi győzelmének értékét növeli, hogy nem is volt száz százalékos állapotban. A Grand National du Trot döntője régóta tervben van vele, a formaidőzítése pedig nagyszerűen sikerült, ezért is bízhatunk benne, hogy Jean-Michel Bazire lovait maga mögé utasítva az első helyen fog végezni.

Defi de Retz (3) legutóbb nagyszerű időt ügetett ugyanezen a pályán, s ez jól jelzi, hogy milyen formában van. Bízhatunk eredményes szereplésében, Cleangame (15) 50 méteres térhátránya miatt első esélyt képvisel.

Dorgos de Guez (11) topformában várja a GNT vasárnapi döntőjét, ahogy azt a Nantes-ben ügetett kiváló időeredménye is jól szemlélteti. A győzelme sem jelentene meglepetést, de a papírszámítás alapján Defi de Retz (3) és Elvis Madrik (8) jobb esélyt képvisel nála.

Calaska de Guez (10) csodálatos formának örvend, amit a legutóbbi győzelme is bizonyít, midőn Colonel-t megelőzve végezett az élen. A munkaformái kiválók, így a játékosoknak érdemes számolni a kancával.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!