Búcsúzz a novembertől akár milliókkal a zsebedben! Tedd próbára a szerencséd ma is!

2019. 11. 30 – szombat

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csal tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eugenito du Noyer (9) – Excellent (12) – Epic Julry (7) – Norton Commander (2) – Alcoy (8)

Eugenito du Noyer (9) legutóbbi szereplésére rányomta a bélyegét a lassú verseny, ennek tudható be, hogy csak a hatodik helyen ért célba. A szombati Kincsem+ futamban valamivel gyengébb mezőny vár rá, remélhetőleg az egyik riválisa kellően gyors tempót diktál majd számára. Bízhatunk az eredményes szereplésében, az ellenfelek közül Epic Julry-t (7) és Excellent-et (12) jelenthet rá veszélyt.

Excellent (12) legutóbb csak a második helyen ért célba. Amennyiben másképp alakul a verseny lefolyása, a győzelmet is megszerezhette volna. A ló topformában van, első esélyt képvisel.

Epic Julry (7) csak a tizenegyedik helyen zárt a Grand Prix de Bretagne-ban, de a verseny utolsó 500 méteren kimondottan biztatóan mozgott. Jó képességű lóról van szó, akinek a szombati Kincsem+ futam mezőnyében megint lehet keresnivalója.

Norton Commander (2) remek kondícióban van, és a 2850 méteres táv is kedvez majd neki. Csak egyszer futott eleddig Vincennes-ben, akkor azonban győzni tudott, épp ezért az első három között végezhet szombat délután.

Alcoy (8) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, mentségére szóljon, hogy start késleltetése sokat kivett belőle. A ló csodálatos kondícióban van, a munkaformái alapján szombat délután is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!