Végre péntek! Kezdd a bulit akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 11. 29 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hat- és hétéves versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Classe des Obeaux (8) – Dwelling Heights (10) – Dolly du Quesne (4) – Dotka de Loiron (5) – Dame du Ril (13)

Classe des Obeaux (8) az elmúlt időszakban egyre stabilabban teljesít, amit az eredményei is bizonyítanak. La Capelle-ben patkók nélkül futott és ez bevált nála. Két-három nagyon jó képességű kanca van a péntek esti Kincsem+ futamban, velük küzdhet a győzelemért. Esélyeit növeli, hogy 2018 áprilisában győzött már ezen a pályán.

Dwelling Heights (10) szeptemberben könnyed győzelmet aratott ezen a pályán, azóta azonban gyengébb formát mutatott. Pénteken ideális beállításból várja a Kincsem+ futamot, ahol csak hat- és hét éves kancákkal csap össze. Szoros küzdelemben ott lehet a végelszámolásban.

Dolly du Quesne (4) élvezte a vincennes-i visszatérést, bebizonyította, hogy jó párost alkotnak Björn Goop-pal. Nagyon jó végsebességgel rendelkezik és patkolatlanul fog futni, ezért zavartalan verseny esetén az első öt között végezhet.

Dotka de Loiron (5) meglepetést okozott a vincennes-i visszatérésével, mert még nem volt topformában. Sokat profitált abból a harmadik helyezésből. Loic Guinoiseau egy kiváló hajtó, akivel jól kiegészítik egymást. Ha szerencsésen alakul a versenye, ismét a főszereplők közé tartozhat.

Dame du Ril (13) a legjobbját nyújtotta a Prix Gemma-ban, és péntek este is hasonló mezőnyben áll starthoz. A tervek szerint várásra fogják hajtani, minél inkább beosztják az erejét, annál inkább nő az esélye az eredményes szereplésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!