Tölts fel és lovagold meg a milliókat decemberben is!

Regisztrálj, vagy ha már játékosunk vagy, akkor lépj be a bet.lovi.hu oldalra és töltsd fel az egyenleged 2019. december 2. és  6. között legalább 3.000 forinttal, mi pedig megajándékozunk egy 3.000 forintos fogadási bónnal!

Az ajándék bónt egy héten keresztül használhatod fel a bet.lovi.hu oldalon. Tedd próbára a szerencsédet december 8-án, vasárnap a Grand Prix du Buorbonnais futamban, amely egyben a nap Kincsem+ versenye is lesz, ahol 300 millió forint jackpot a tét.

A szervező cég a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft., továbbiakban szervező.

Csak 18 év feletti magyarországi tartózkodási helyű természetes személyek vehetnek részt az aktivitásban. A szervező cég alkalmazottai nem vehetnek részt a játékban. A jelen részvételi feltételek megszegése esetén szervező fenntartja magának a jogot a résztvevő kizárására. Törvénysértő eszközök használata, manipuláció általi előnyszerzés esetében a szervező hasonlóan jár el. Az akcióban azok a játékosok vesznek részt, akik a bet.lovi.hu oldalon érvényes regisztrációval rendelkeznek és 2019. december 2. és december 6. között a játékosi egyenlegükre legalább 3.000 forintot feltöltöttek.

Lebonyolítás

Az akcióban részt vevő játékosok – akik a bet.lovi.hu oldalon érvényes regisztrációval rendelkeznek és 2019. december 2. és 6. között játékosi egyenlegükre legalább 3.000 forintot feltöltöttek – a regisztrációjuk során megadott e-mail címükre a feltöltést követő 48 órán belül, e-mailben 1 db 3.000 Ft értékű fogadási bónt kapnak.
(Amennyiben a feltöltést követő 48 órán belül nem érkezik visszajelzés az elsődleges e-mail fiókba, úgy érdemes ellenőrizni a <promóciók> vagy <spam> mappákat is.)

A fogadási bónt a bet.lovi.hu oldalon 2019. december 3. és 15. között lehet aktiválni és felhasználni bármilyen fogadásra. A bónt a Fiókom/Egyenleg feltöltés oldalon szükséges aktiválni: meg kell adni a bón azonosítószámát a bónusz mezőben, majd indulhat a játék.

Szervező fenntartja a jogot az aktivitás bármilyen időpontban történő előzetes, bejelentés nélküli befejezésére.

Magyar Lóversenyfogadást – szervező Kft.

Telefonos ügyfélszolgálat (Call Center)

minden nap 7:00 és 19:00 között: +36-1-433-0549

E-mail: ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu

Olvass tovább!