Kis mezőny, nagy nyeremény! Ez a csütörtöki Kincsem+, tedd próbára a szerencséd ma is!

2019. 11. 28 – csütörtök

Csütörtökön Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizennégy hároméves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Air Dance (12) – Century Dream (3) – Folamour (2) – Rolando (1) – Nkosikazi (14)

Air Dance (12) az előzetes szorzók alapján első esélyt képvisel.

Century Dream (3) egy évvel ezelőtt előkelő harmadik lett a Group 1-es The Queen Elizabeth II Stakes-ben, nem meglepő, hogy az angol tréningből érkező ötévest favorizálják a francia szaklapok.

Folamour (2) június óta nem lépett pályára, de a tavaszi formái alapján élvezheti a játékosok bizalmát.

Rolando (1) a Nancho által megnyert Group 3-as Baden-Wuerttemberg Trophyban messze lemaradt, ennek ellenére is ajánljuk, mert a Prix Lyphard tavalyi kiírásában a második helyen ért célba.

Nkosikazi (14) csütörtökön az ötödik esélyt képviseli.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!