Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 11. 27 – szerda

Szerdán Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Filou l’Auvergnier (10) – Borups Senator (2) – Fresneaux (5) – Foxtrot Sea (11) – Fuego de Houelle (7)

Filou l’Auvergnier (10) utolsó futásából hiba volna kiindulni, ugyanis sokkal több rejlik benne, mint amit november 17-én mutatott. A kondíciója optimális, és a tréningek során is nagyszerűen teljesít, így a győzelemért fog küzdeni szerda délután.

Borups Senator (2) egy jó képességekkel rendelkező ló, aki legutóbb nyereg alatt is bizonyított. A reggeli tréningek során kitűnően teljesít, ezért ebben az erősebb mezőnyben is az első négy között végezhet.

Fresneaux (5) jó eredményeket ért el az elmúlt hónapokban, A beállítása kedvező, ezért ismét beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Foxtrot Sea (11) argentani hibája csalódást volt. Nincs száz százalékos állapotban, de a beállításunk csodálatos a szerdai Kincsem+ futamban, és a 2850 méteres táv is tökéletesen megfelel számára.

Fuego de Houelle (7) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén, a lassú tempó sokat segített neki. A kondíciója sokat javult novemberben, ezért ismét az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!