Kedden se felejts el TUTI-t játszani! Tedd próbára a szerencséd, nyerj akár milliókat!

2019. 11. 26 – kedd

Kedden Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gold Lake (16) – Lady Sidney (7) – Sandyssime (5) – Miracle des Aigles (6) – Sayann (2)

Gold Lake (16) legutóbbi második helyezése meglepetés volt. Kedden bármi megtörténhet, ha kijön neki a lépés, a győzelmet is megszerezheti.

Lady Sidney (7) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely. Bízhatunk az eredményes szereplésében, amennyiben zavartalanul alakul a versenye, az első öt között végezhet.

Sandyssime (5) 2019-es eredményeire nem lehet panasz, és úgy tűnik, hogy jelenleg is jó formának örvend. A tervek szerint nem fog indulni a cagnes-sur-meri téli-meetingen, így minden bizonnyal ez lesz az idei utolsó versenye.

Miracle des Aigles (6) október 27-én nem lépett pályára Longchampban, mert kisebb sérüléssel bajlódott. Most már minden visszatért a normál kerékvágásba, és a szintetikus borítás is kedvez majd neki, ezért számolni kell vele.

Sayann (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, ami talán annak az 1 kg-os engedménynek is köszönhető, amit az október 19-ei futása után kapott a hendikepperektől. A ló remek formában van, épp ezért akár győzhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!