Nincs kedved a hétfőhöz? Dobd fel a napod akár milliókkal! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 11. 25 – hétfő

Hétfőn Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenynek csupán tizenhárom versenyló vág neki. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Defi de Retz (9) – Diego Sautonne (8) – Diablo du Noyer (10) – Dollar Soyer (6) – Generaal Bianco (13)

Defi de Retz (9) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén korrigálva ezzel az október 30-i csalódást keltő hibáját. Idomárja három lova közül egyértelműen ő képviseli a legjobb esélyt, ezért a játékosoknak érdemes számolni vele.

Diego Sautonne (8) topformában várja a hétfő délutáni Kincsem+ futamot, ahogy azt a legutóbbi második helyezése is bizonyítja. A munkaformái kiválók, ezért megint az első öt között végezhet.

Diablo du Noyer (10) hiba volna az utolsó számán elbírálni. A hétfői Kincsem+ futamban ideális a beállítása és Eric Raffin személyében egy kitűnő hajtó lesz a partnere, akivel az első öt között kellene végeznie.

Dollar Soyer (6) csapnivaló teljesítményt nyújtott nyereg alatt, nem tudta tartani a lépést a riválisaival. A hónap elején szép győzelmet aratott ugyanezen a pályán, ezért a játékosoknak nem szabad a csütörtöki számán elbírálni.

Generaal Bianco (13) nem először lép pályára Franciaországban, ahol több jó teljesítményt láthattunk már tőle. A beállítása ideális a hétfői Kincsem+ futamban, és Franck Nivard személye is mellette szól, ezért a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!