Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint jackpot a Kincsem+ játékban? Nyerd meg ma Te a milliókat!

2019. 11. 24 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Mester (4) – Henry Brulard (8) – Heaven’s Night (12) – Alna Top (6) – Best Sholo (1)

Mester (4) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén ugyanezen a pályán, és most is remek formában van. A várható mély futófelület kedvez majd neki, ezért újabb jó futást remélünk a négyévestől.

Henry Brulard (8) legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha lovasa valamivel tovább vár vele. A beállítása alapján a vasárnapi Kincsem+ futamban is jó eséllyel áll starthoz, megint az első öt között végezhet.

Heaven’s Night (12) jó futások után várja a vasárnap délutáni Kincsem+ futamot. Kimondottan kemény kancáról beszélünk, akinek a várható mély pálya növeli az esélyeit, és aki a beállítása alapján megint a főszereplők egyike lehet.

Alna Top (6) legutóbb balszerencsés versenyt futott, ha nem bukik fel, az első öt között ért volna célba. A tréningek során nagyon jól dolgozik, ezért a játékosoknak érdemes vele vasárnap kalkulálni.

Best Sholo (1) két hendikep győzelem után várja a vasárnap délutáni Kincsem+ futamot, melynek eredményeként 8 kg-mal emelkedett a beállítása, de a ló jelenleg is remek formában van, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!