Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 11. 21 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenöt rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cocktail Desbois (7) – Classic Haufor (12) – Bryssel (3) – Cyriel d’Atom (14) – Brelan du Vivier (13)

Cocktail Desbois (7)-t csak Cleangame előzte meg, aki manapság a pálya egyik legjobbja. A ló most még erősebb, ezért minden bizonnyal meg tudja verni Classic Haufor (12) -t.

Classic Haufor (12) több hónapig kifogástalan volt, és az utóbbi időben nagyon jó versenyekben futott. A táv megnyújtása nem okozhat gondot neki, most talán még simább versenybe került. Az első háromba várható.

Bryssel (3) nyáron kapott egy kis pihenőt. Jó munkákon van túl, gyakran kifejezetten frissen viselkedik. Vincennes-t kedveli így bízhatunk benne, hogy jó versenyt láthatunk majd tőle.

Cyriel d’Atom (14) nagyon jó versenyeken van túl, ráadásul ez a remek forma a csütörtöki versenynapon is el fogja kísérni. A nagy pálya nem okozhat neki gondot, Franck Nivard-al pedig összeszokott párosként versenyez majd.

Brelan du Vivier (13) Nantes- ban hozta a tőle elvártakat. Tökéletes edzéseken van túl. A pénzdíjas helyezések egyike reális cél lehet számára még azzal a hátráltató tényezővel is, hogy sosem volt tökéletes a mentális állapota.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!