Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le róla, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 11. 20 – szerda

Szerdán Mauquenchy ad otthont a Kincsem+ futamnak, amely a Grand National du Trot tizenharmadik állomása lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat kiváló versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elvis Madrik (9) – Archibald (7) – Black Jack From (4) – Clarck Sotho (12) – Bachar (5)

Elvis Madrik (9) a szeptemberi győzelmét követően fáradtnak tűnt, ezért kapott némi pihenőt. A nantes-i visszatérése nem mérvadó, hisz november elején csak azért futott, hogy a kondíciója javuljon. A beállítása tökéletes a szerdai Kincsem+ futamban, az első helyezésért fog küzdeni.

Archibald (7) már a caeni visszatérő versenyében is nagyszerű teljesítményt nyújtott, ahol patkolva lépett pályára, Marseille-ben pedig igazolta, hogy jó úton jár. A ló formában van, és a beállítása is kedvező, viszont Elvis Madrik (9) legyőzésére kevés esélye van.

Black Jack From (4) legutóbbi diszkvalifikációjából hiba volna kiindulni, mert megijedt egy másik lótól, aki megzavarta őt a mozgásában. A ló topformában van, ahogy azt a cherbourgi második helyezése vagy a vincennes-i győzelme alkalmával már megmutatta, és a beállítása is ideális, ezért zavartalan verseny esetén az első öt között fog célba érni.

Bachar (5) a tavaszi győzelme óta 25 méteres térhátrányból volt kénytelen indulni a GNT állomásain, ezúttal azonban változik a helyzet, hisz ismét alaptávos lesz. Legjobb tudása szerint készült a szerdai Kincsem+ futamra, ha minden a tervek szerint alakul a főszereplők közé fog tartozni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!