Kellemes kedded lehet, ha ma is TUTI-t játszol! Tiéd lehet ma is akár a milliós nyeremény!

2019. 11. 19 – kedd

Kedden a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Brazing (6) – Inattendu (8) – Makfra (1) – Yssingeaux (12) – Mille Sabords (13)

Brazing (6) egy megbízható telivér, aki október 27-én is nagyszerű teljesítményt nyújtott. Az 1600 méteres táv ideális számára és a szintetikus borítás sem okozhat neki gondot, ezért akár a győzelmet is megszerezheti kedden.

Inattendu (8) a tavaszi Kincsem+ győzelme után valamivel halványabban teljesített. Szeptember óta 1 kg-ot engedtek a beállításából, így komolyan számolni kell vele.

Makfra (1) jó eredmény ért el az október 15-én megrendezett Kincsem+ futamban, ami az első hendikepje volt. A 60.5 kg-os topsúlynak nem a legjobb, de a szintetikus borítás nem okozhat neki gondot, így összességében bízhatunk eredményes szereplésében.

Yssingeaux (12) nem tartozik a könnyű lovaglások közé, de amennyiben Stephane Pasquier megbirkózik vele, és megfelelően be tudja osztani az erejét, akár a győzelmet is megszerezhetik a keddi Kincsem+ futamban.

Mille Sabords (13) kedveli a szintetikus borítást, és a startboxok sorsolásából is jól jött, így amennyiben minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!