Borongós, unalmas hétfő van már megint? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel, játssz ma is a TUTI-val!

2019. 11. 18 – hétfő

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig mindössze tizenhárom versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csupán tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Colonel (10) – Calaska de Guez (12) – Balando (7) – Cicero Noa (13) – Jerry Mom (3)

Colonel (10) remek teljesítményt nyújtott november 4-én, megnyerve ezzel az első versenyét a zajló téli-meetingen. Jelenleg is kitűnő formában van, és a beállítása is ideális, ezért hétfőn is esélyesként lép pályára.

Calaska de Guez (12) legutóbbi futásából hiba volna messzemenő következtetéseket levonni, hiszen Lavalban már a hétfői Kincsem+ futamra készült. A beállítása csodálatos, és a formája is ideális, így az első öt közé várható.

Balando (7) monsi hatodik helyezésének értékét növeli, hogy a belga pálya karakterisztikája nem kedvezett neki. A ló remek formában van, és a beállítása is kedvező a hétfői Kincsem+ futamban, esélyesként áll starthoz.

Cicero Noa (13) biztatóan mozgott a belgiumi fellépésén, ahol erős mezőnyben lett pénzdíjas ötödik, és jelenleg is nagyszerű formában van. Colonel (10) legyőzésére kevés az esélye, de a beállítása kedvező a hétfő délutáni Kincsem+ futamban, ezért az első öt között van a helye.

Jerry Mom (3) legutóbb nem hozta a tőle elvárhatót, ami egy kisebb sérülés számlájára írható, szerencsére most már minden rendben van vele. A hétfői Kincsem+ futamban ideális a beállítása, a táv és a pálya is kedvez neki, így zavartalan versenyben az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!