Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap akár 150 millió forintot nyerhetsz? Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 11. 17 – vasárnap

Vasárnap Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, a nyeremény pedig akár 150 millió forint is lehet, így mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Looking Superb (7) – Davidson du Pont (11) – Eugenito du Noyer (2) – Feliciano (3) – Enino du Pommereux (8)

Looking Superb (7) vérképe rossz eredményeket mutatott a caeni verseny után, szerencsére most már minden visszatért a normál kerékvágásba. Tréningről tréningre javult a formája az utolsó fellépése óta, ezért nem is lehet a más cél vele, mintsem az első három között végezni vasárnap, és ezzel kvalifikálni a 2020-as a Prix d’Amerique-re.

Davidson du Pont (11) két felhozó verseny után várja a Grand Prix de Bretagne-t, melyet tavaly már megnyert Delia du Pommereux-t (10) megelőzve. A tréningek során remekül dolgozott, és patkolatlanul áll majd starthoz, ami növeli az esélyeit.

Eugenito du Noyer (2) visszatérése jól sikerült. Az idősebb lovak miatt nehezebb feladat elé néz, mint tette azt az Ötévesek Kritériumának megnyerésekor, de megtesz majd mindent annak a reményében, hogy az első három hely valamelyikén végezzen, és ezzel kvalifikáljon a 2020-as Prix d’Amerique-re.

Feliciano (3) remek teljesítményt nyújtott november 7-én a Prix Marcel Laurent-ban. A ló tökéletes kondícióban van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Enino du Pommereux (8) gyenge startot vette a Prix Marcel Laurent-ban, így hiába zárkózott szépen a futam befutójában, ezzel megpecsételődött a sorsa. Soha nem futott még idősebb lovak között, mégis odaérhet az első három hely valamelyikére.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!