Kellemes idő, hétvége, milliós nyeremény? Ez a szombati Kincsem+! Játssz és nyerj ma is!

2019. 11. 16 – szombat

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méteres galopp gátversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csal tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Yellow Field (12) – Sampark (8) – Celtior (1) – Anouma Freedom (11) – Bonaparte Sizing (10)

Yellow Field (12) a november 3-ai Kincsem+ futamban is az előkelő második helyen ért célba, így nincs ok panaszra. A 3900 méter jobban kedvez majd neki, mint a 3600, ezért annak ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében, hogy mindössze tizenhárom nap telt el az utolsó fellépése óta.

Sampark (8) egy felhozó verseny után sokkal jobb teljesítményt nyújtott az október 19-ei Kincsem+ futamban. Jó képességű lóról beszélünk, aki korábban komoly sérüléssel bajlódott, de most már minden rendben van vele. A játékosoknak érdemes vele számolni, a győzelemért küzdhet.

Celtior (1) akadályverseny nyert Nantes-ban és ezzel már öt győzelmet számlál az idei esztendőben. A ló továbbra is nagyszerű formának örvend, a csütörtöki zárómunkája során kitűnően mozgott. A topsúly miatt nem kell aggódni, megszerezheti a hatodik elsőségét is.

Anouma Freedom (11) november 3-ai negyedik helyezése nagyszerű teljesítmény, mert ezzel bizonyosságot nyert, hogy a legutóbbi győzelme miatt rá kirótt 3 kg-os pönalitás nem nyomta el. A referencia versenyben látottak alapján szombat délután is számolni kell vele, esélyesként áll starthoz.

Bonaparte Sizing (10) legutóbb csak a hatodik helyen ért célba, ami csalódás volt, mentségére szóljon, hogy a verseny lefolyása nem kedvezett neki. Az auteuil-i pálya nem okozhat számára gondot, esélyeit a 3900 méteres táv és a várható mély futófelület is növeli.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!