Végre péntek, kezdd a hétvégét teli zsebbel! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 11. 15 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenhat hatéves versenyló méri össze gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Noble Dolly (11) – Ugolinast (9) – Whole Lotta Love (13) – Dino du Riler (7) – Dexter des Baux (2)

Noble Dolly (11) a péntek esti Kincsem+ futamban is a második sorból kényszerül indulni, mégis kedvezőbb a beállítása, mint legutóbb volt, mert ez a mezőny valamivel gyengébbnek tűnik. Jó képességű kancáról beszélünk, aki első esélyt képvisel ebben a versenyben.

Ugolinast (9) torinói visszatérése jól sikerült, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy patkolva lépett pályára. A kanca topformában várja a péntek esti Kincsem+ futamot, és ezúttal patkolatlanul fog futni, ezért a 9-es starthely ellenére is jó esélyt képvisel.

Whole Lotta Love (13) számára nem volt ideális feltételekkel kiírt futam az október 7-ei versenye óta, mégis bízhatunk a pénteki jó szereplésében, mert jó formában fog pályára lépni. A 2100 méteres táv tökéletes lesz számára, viszont a második soros startpozíció miatt némi szerencsére is szüksége lesz a győzelemhez.

Dino du Riler (7) az őszi hónapokban nem hozta a tőle elvárhatót, de a grosbois-i tréningeknek köszönhetően rengeteget javult a formája az elmúlt tíz napban. A péntek esti Kincsem+ futamban patkolatlanul lép pályára, a 7-es starthely ellenére esélyesként áll starthoz.

Dexter des Baux (2) visszatérése jól sikerült, a tréning során pedig további jött előre. Igaz, hogy csak egy verseny van a lábaiban, mégis az első öt között van a helye. A győzelmére nincs sok esély, Noble Dolly (11) és Urbanio (16) a favoritok.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!