Francia Nap a Kincsem+ játékban! Tedd próbára a szerencséd és nyerj ma akár 150 millió forintot!

2019. 11. 14 – csütörtök – 150 millió forint jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hét- és nyolcéves versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caliu des Bosc (3) – Cyrano Vici (16) – Carat Gede (14) – Bikini (4) – Caresse (13)

Caliu des Bosc (3) szép győzelmet aratott október végén, ezzel is megmutatva, hogy jó úton jár. A csütörtöki Kincsem+ futamot felkészülten várja, ezért most is számíthatunk rá.

Cyrano Vici (16) utolsó futását el kell felejteni. A fogadóknak érdemes a korábbi számain elbírálni. A vincennes-i pálya kedvez neki, és Franck Nivard is tökéletesen ismeri őt, ezért a 16-os starthely ellenére is számíthatunk rá.

Carat Gede (14) csütörtökön a második sorból kényszerül indulni, ezért várására lesz hajtva a hétéves. A pálya és a táv sem okozhat neki gondot, ennek megfelelően az első öt közé várható.

Bikini (4) nagyon jó teljesítményt nyújtott Reimsben, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy a jobbkezes pályák nem tartoznak a kedvencei közé. A csütörtöki Kincsem+ futamban kedvező a beállítása, így akár a győzelmet is megszerezheti.

Caresse (13) utolsó futása jól sikerült, és a munkaformáival is kiválók. A csütörtök délutáni Kincsem+ futamban erős mezőny vár rá, a mének és a heréltek miatt csak a negyedik vagy az ötödik helyezésre van reális esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!