Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 11. 13 – szerda

Szerdán Angers-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Millfield (2) – Esperitum (6) – Rajkumar (5) – La Canche (12) – El Indio (16)

Millfield (2) balszerencsés versenyt futott október 27-én, ezért sem szabad az utolsó száma alapján beskatulyázni. Bízhatunk eredményes szereplésében, amennyiben zavartalanul alakul a szerdai futama, a főszereplők egyike lehet

Esperitum (6) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült. Ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely. A puha és a mély pálya is kedvez neki, ezért szerdán is számíthatunk rá.

Rajkumar (5) két év kihagyás után tért vissza márciusban. Győznie azóta nem sikerült, de egy kivételtől eltekintve minden alkalommal pénzdíjas helyen ért célba, így a szerdai Kincsem+ futamban is számolni kell vele.

La Canche (12) nagyon jó formában van, ahogy azt a legutóbbi második helyezése is bizonyítja. A mély pálya kedvez a kancának, és a startboxok sorsolásából is jól jött ki, ezért minden adott az eredményes szerepléséhez.

El Indio (16) jól áll a skálán, és a súlyviszonyok alapján is kedvező helyzetből várja a szerda délutáni Kincsem+ futamot. Angers-ben még soha nem lépett pályára, mégis számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!