Unod az esős napokat? Játssz kedden is a TUTI-val és nyerd meg ma te a milliókat!

2019. 11. 12 – kedd

Kedden Bordeaux ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2650 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cocktail Julino (12) – Doberman (16) – Gross Weight (14) – By And By (2) – Dreamer de Chenu (3)

Cocktail Julino (12) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében. Kedves lóról beszélünk, egy igazi könnyű hajtásról, aki a keddi Kincsem+ futamot is nagyszerű beállításból várja, ezért első esélyt képvisel.

Doberman (16) betegséggel bajlódott az idei évben ennek számlájára írhatók a nyári gyengébb eredményei. A visszatérő versenyében jól mozgott, a beállítása pedig kedvező a keddi futamban, ezért amennyiben nem követ el hibát a startnál, a főszereplők közé fog tartozni.

Gross Weight (14) számára nem könnyű megtalálni az ideális feltételekkel kiírt futamokat, de az idei eredményeire nem lehet panasz. A ló topformában van, a beállítása pedig kedvező, az első öt között van a helyünk.

By And By (2) sokat profitált az utolsó futásából, így jó formában várja a keddi Kincsem+ futamot, és a beállítása is sokkal kedvezőbb, mint október 13-án volt. A tervek szerint várásra fogják hajtani, az első öt között végezhetünk.

Dreamer de Chenu (3) jó formának örvend, amit a legutóbbi harmadik helyezése is bizonyít. A toulouse-i futása során megmutatta, hogy a jobbkezes pályák sem okozhatnak neki gondot, és a beállítása is kedvező, ennek ellenére ezúttal csak egy pénzdíjas helyezésre van reális esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!