Már megint hétfő van? Dobd fel magad akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 11. 11 – szerda

Hétfőn Toulouse-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Attentionadventure (2) – Breath of Fire (6) – Show The Way (10) – Port Deauville (8) – Amhurst (3)

Attentionadventure (2) könnyű győzelmet aratott Saint-Cloudban, bizonyítva ezzel, hogy a mély pálya sem okozhat neki gondot. Soha nem futott még Toulouse-ban, és a beállítása is emelkedett, mégis magabiztosan várja a hétfői futamot.

Breath of Fire (6) jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, így a hétfő délutáni szereplését illetően is optimisták lehetünk. A ló formában van, de Attentionadventure (2) legyőzésére kevés az esélye.

Show The Way (10) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, amikor is erős mezőnyben szerzett harmadik helyezést. A várható mély pálya kedvez majd neki, ezért megint az első öt között érhet célba.

Port Deauville (8) konstans jó teljesítményt nyújt mostanság. A szintetikus borítás jobban kedvez neki, de a megfelelő taktikával hétfőn is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Amhurst (3) bizonyította már, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes ebben az osztályban. A pálya és a táv sem okozhat neki gondot, ezért is bízhatunk az eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!