Mindjárt itt a hétvége! Játssz csütörtökön is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 11. 07 – csütörtök

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizennégy négy- és ötéves versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Feliciano (8) – Falcao de Laurma (1) – Vitruvio (5) – Eugenito du Noyer (12) – Vivid Wise As (9)

Feliciano (8) David Thomain kezei alatt nagyon jól mozog. Nagyon gyorsan tud kezdeni, amennyiben erre van szükség. Lehetett volna jobb a startpozíciója, de alkalmazkodni fog, remélhetőleg dobogóra állhat.

Falcao de Laurma (1) a Prix de l’Etoile-ban másodikként végzett, kapott egy kisebb szünetet, azóta jól dolgozik. Nagyon gyors ló, melyet hajtója igyekszik majd kihasználni, így a legjobbak közé várható.

Vitruvio (5) még nem volt teljesen kész a Gran Premio delle Nazioniban. Az utolsó munkájában nagyon jól mozgott. 100%-os állapotban van, az ötödik esélyt képviseli.

Eugenito du Noyer (12) még nincs 100%-os állapotban és a második sor sem könnyíti meg a dolgát. Ha a harmadik-negyedik helyet meg tudná szerezni, az nagyszerű lenne.

Vivid Wise As (9) nagyon jól futott a Gran Premio delle Nazioniban, harmadikként zárt. Az esélyesek között állhat starthoz, hajtója is ajánlja.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!