Utálod a hétfőt? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 11. 04 – hétfő

Hétfőn Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig mindössze tizenhárom versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fairplay d’Urzy (2) – Eclair du Mirel (11) – Fashion Queen (13) – Electra Jet (12) – Filou l’Auvergnier (4)

Fairplay d’Urzy (2) két szép győzelem után várja a hétfői Kincsem+ futamot. A vincennes-i nagypálya kedvez neki, ahogy azt a tavalyi téli-meetingen már bizonyította, ezért az első három között végezhet.

Eclair du Mirel (11) nagyszerű győzelmet aratott két héttel ezelőtt. A 2700 méteres táv nem okozhat neki gondot, a vincennes-i nagypálya pedig kedvez majd neki, ezért Fairplay d’Urzy (2) jelenléte ellenére is megszerezheti az első helyezést.

Fashion Queen (13) kipihente az október 25-ei verseny fáradalmait, így frissen fog pályára lépni. A hétfői futamban ménekkel és heréltekkel is meg kell majd küzdenie, mégis újra főszereplő lehet.

Electra Jet (12) nagyon jól mozgott legutóbb, a verseny pedig nem vett ki belőle sokat. A hétfői Kincsem+ futamban ideális a beállítása, ezért a mének és heréltek ellenére is pénzdíjas helyen végezhet.

Filou l’Auvergnier (4) június óta nem lépett pályára, mert szüksége volt a pihenőre. A képességei alapján már most is számolni kell vele, de ezúttal csak az ötödik helyezésre mutatkozik reális esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!