Ugye nem felejtetted el, hogy ma 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ játékban? Tedd próbára a szerencséd!

2019. 11. 03 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap is Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is igen kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Yellow Field (12) – My Maj (6) – Cayo de Pail (11) – Edenham (1) – Take Two (7)

Yellow Field (12) nagyszerű teljesítményt nyújtott az október 19-ei Kincsem+ futamban, de az érdem nem csak az övé, mert Alain de Chitray kitűnően lovagolta őt. A vasárnapi versenyben esélyesként áll starthoz, akár a győzelmet is megszerezheti.

My Maj (6) biztatóan mozgott a legutóbbi fellépésén, és jelenleg is jó formának örvend. Vasárnap is beleszólhat az első öt helyezés sorsába, ezért a játékosoknak érdemes számolni vele.

Cayo de Pail (11) visszatérésre készül vasárnap délután, de a munkaformái kiválók. A várható mély pálya növeli az esélyeit, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy Florent Bayle most lovagolja majd először.

Edenham (1) két szép győzelmet aratott az őszi hónapokban, ennek eredményként, egyre nehezebb feladatokat kap. A 72 kg dacára jó a beállítása, csupán a rutintalanság szól ellene.

Take Two (7) könnyen győzött Compiegne-ben. A beállítása 2 kg-mal emelkedett, de a formáját nem érheti szó, és az auteuil-i pálya is kedvez majd neki, ezért az első öt között végezhet vasárnap.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!