Szombaton se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 11. 02 – szombat

Szombaton Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is igen kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cafertiti (3) – Classique (15) – Campero (6) – Mat Maker (8) – Diamond Charm (10)

Cafertiti (3) október 19-ei versenye balul sült el, tegyük azonban hozzá, hogy a felkészítése sem volt zavartalan, így hiba volna ezen a számán elbírálni. A szombati Kincsem+ futamot sokkal jobb formában várja, ennek megfelelően számíthatunk rá.

Classique (15) felkészülten várja a szombat délutáni Kincsem+ futamot, a tréningek során nagyszerűen dolgozott. Bízhatunk eredményes szereplésében, a játékosoknak is érdemes kalkulálni vele.

Campero (6) compiegne-i visszatérésel összességében jól sikerült. Ez a verseny kellő alapot adott a szezon hátralevő részére. Jó képességű lóról beszélünk, akinek az első öt között van a helye szombaton.

Mat Maker (8) remek formában várja a szombati Kincsem+ futamot, ahogy azt a nantes-i győzelme is bizonyítja. Bízhatunk jó futásában, de ebben az erős mezőnyben, már egy pénzdíjas helyezés is jó lenne.

Diamond Charm (10) többször bizonyított már Auteuil-ben, és a várható mély pálya is kedvezni fog neki. A mezőny megfelel a képességeinek, a beállítása pedig ideális, így amennyiben nem követ el hibát, főszereplő is lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!