Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 10. 31 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1800 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Plantlove (8) – La Canche (3) – La Poutanesca (1) – Vespera (7) – Calaconta (2)

Plantlove (8) új lovast kapott, Coralie Pacaut személyében. Kíváncsian várjuk a két helyezést követően milyen formát fut, eddigi eredményei alapján a győzelme sem volna elképzelhetetlen.

La Canche (3) nagyon jól viselkedett legutóbb Clairefontaine-ben. Fizikailag tökéletes állapotban maradt azóta is, a beállítása kicsit kedvezőbb lett. Döntőbe várható.

La Poutanesca (1) nyugodtan viselkedik, és sikeres ezen a pályán. Kedveli a puha talajt, ez a körülmény várhatóan adott lesz csütörtökön. A súlybüntetés miatt okozhat némi problémát, de megpróbál majd mindent a győzelemért.

Vespera (7) jól futott puha pályán. Utoljára áprilisban volt hasonló 1800-as feladata, akkor messze végzett. Ez most egy jó próba lesz számára.

Calaconta (2) nagyon jó évet zárt és továbbra is nagyon jó formában van. Különösen hatékony kanca, aki versenyképes ezen a pályán is. Még nem futott itt, így nem lehet tudni, hogy a pálya talaja mennyire tetszik majd neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!