Kis mezőny és nagy nyeremény! Ez a szerdai Kincsem+! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 10. 30 – szerda

Szerdán Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen csupán tizenhárom rutinos, hatéves és idősebb versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (12) – Detroit Castelets (4) – Carat Williams (13) – Tony Gio (10) – Bugsy Malone (9)

Cleangame (12) jó formában várja a szerdai Kincsem+ futamot, amint azt az októberi győzelmei is szemléltetik. Az eredeti tervek szerint „mezítláb” lépett volna pályára, de patkolva is megnyerheti a versenyt.

Detroit Castelets (4) szép győzelmet aratott Laval-ban, sikerének értékét növeli, hogy nem volt száz százalékos állapotban. A ló formában van, az első öt között van a helye.

Carat Williams (13)-től jobb futást vártunk a visszatérése alkalmával, csalódás volt, hogy a befutóban nem tudta tartani a lépést a két hatéves kancával. A szerdai Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, ezért ebben az erős mezőnyben is az első öt között végezhet.

Tony Gio (10) nagyszerű győzelmet aratott szeptember 18-án és kellő időt kapott, hogy kipihenje a verseny fáradalmait. A szerdai Kincsem+ futamban Cleangame (12) képviseli a legjobb esélyt, de amennyiben sikerül megfelelően beosztani az erejét, ő is a dobogón végezhet.

Bugsy Malone (9) remek formában van, ahogy azt a caen-i sikere is bizonyítja. A szerdai Kincsem+ futamban is számíthatunk rá, de ebben a mezőnyben csak egy pénzdíjat remélhetünk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!