Gyors verseny, nagy nyeremény? Ez a keddi Kincsem+ TUTI! Tedd próbára a szerencséd ma is!

2019. 10. 29 – kedd

Kedden Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenöt hároméves és idősebb telivér áll starthoz. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: The Right Man (3) – Forza Capitano (2) – Angel Alexander (6) – Trois Mille (7) – Tertius (9)

The Right Man (3) visszatérése remekül sikerült, hiszen csak egy orrhosszal maradt le a győzelemről. A kondíciója sokat javult a hónap eleje óta, ha minden a tervek szerint alakul, újra Dubai lesz vele a cél.

Forza Capitano (2) őszi programjában prioritást élvez a keddi Group 3-as verseny. A várható mély pálya növeli az esélyeit, így a tavalyi kiíráshoz hasonlóan, idén is az első három között végezhet.

Angel Alexander (6) szépen fejlődik, amit a nagy presztízzsel bíró Ayr Gold Cupban elért győzelme is bizonyít. Jó fejű kancáról beszélünk, igazi könnyű lovaglás, akinek a várható mély pálya sem okozhat gondot.

Trois Mille (7) nagyon jól mozgott a Prix de Bonneval futamában, ahol legjobb háromévesként a harmadik helyen ért célba. A győzelmére most sincs sok esély, de egy pénzdíjat kedden is szerezhet.

Tertius (9) október 12-én csak a hatodik helyen ért célba, ami csalódás volt. A reggeli tréningek során remekül dolgozik, és a mély pálya is kedvez majd neki, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!