Már megint hétfő van? Dobd fel akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 10. 28 – hétfő

Hétfőn Marseille-Borely ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy versenyló várja, hogy összemérje tudását. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Just a Formality (5) – Dark Side (3) – Caffe Macchiato (7) – Sayann (1) – Desert Warrior (9)

Just a Formality (5) remek formában van, győzelmét követően is jól mozgott. Szeret helyből élen versenyezni, ami Marseille-ben előnynek számít, kedveli is ezt a pályát. Lovasa is mellette szól, kedvezőek az előjelek, bízhatunk az újabb sikerében!

Dark Side (3) legutóbb remek momentummal futott, azonban nem volt szerencséje, akár harmadik is lehetett volna. Azt gondolom, versenyképes ebben a kategóriában, a beállítása is kedvezőnek tűnik. Amennyiben nem lesz túl mély a talaj, megszerezheti a győzelmet.

Caffe Macchiato (7) igazán kedveli a mélyebb talajt, ebből utoljára végre igazán profitálni tudott. Hétfőn nagyon kívülről kell majd startolnia, azonban remek hajrára képes és mivel már bizonyította kvalitásait ezen a szinten, feltétlenül döntőbe várható.

Sayann (1) herélését követően kapott egy kis kötelező pihenőt. Ismét jó úton jár, szép lassan kezdi megtalálni magasabb formáját. A számára kedvező pályán, hétfőn ott lehet az első öt között.

Desert Warrior (9) teljesítménye mostanában meg voltunk kiváló, bizonyított már a hosszabb távokon is. Ez nem egy könnyű pálya, szerencsére a boxok sorsolásakor mellén állt a szerencse, így ott lehet a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!