Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 27 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1400 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Millfield (2) – Vilaro (9) – Post Var (5) – Zock (3) – Fuego del Amor (4)

Millfield (2) az utolsó két fellépésén ismét a jobbik formájával rukkolt elő, ami az 1400 méteres táv számlájára írható. A várható mély pálya növeli az esélyeit, a beállítása alapján az első öt között van a helye.

Vilaro (9) jó teljesítményt nyújtott az október 10-i Kincsem+ futamban, ahol előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely, ha nem a 16-os startboxból kell indulnia. A beállítása alapján kalkulálni kell vele, ha nem okoz neki gondot az 1400 méteres táv, a győzelemért kellene küzdenie.

Post Var (5) egy megbízható telivér, akire mostanság mindig számíthattak a játékosok. Az 1400 méteres táv és a mély pálya sem okozhat neki gondot, viszont legutóbb valamivel gyengébb volt, most pedig a 13-as startboxszal is meg kell majd küzdenie.

Zock (3) az első francia hendikepjére készül, kíváncsian várjuk a vasárnapi futását. A várható mély pálya nem okozhat neki gondot, szemellenzővel felszerelve ismét a főszereplők egyike lehet.

Fuego del Amor (4) kicserélt lóként mozog, mióta Brigitte Renktől Andreas Bolte idomításába került. A beállítása alapján vasárnap délután is számolni kell vele, a győzelme sem jelentene meglepetést.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!