Ugorj fejest a hétvégébe és a milliókba! Játssz szombaton is a TUTI-val!

2019. 10. 26 – szombat

Szombaton Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 3100 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Menuetto (1) – Vasy Sakhee (6) – Bosquentin (7) – Angelo Dream (2) – Vienna Woods (15)

Menuetto (1) jó formának örvend. A várható mély pálya nem okozhat neki gondot, és a 3100 méteres táv is kedvez számára, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Vasy Sakhee (6) remek formában várja a szombat délutáni Kincsem+ futamot. Kistermetű kanca, akinek a mély pálya nem igazán kedvez, de a beállítása alapján a főszereplők közé kellene tartoznia.

Bosquentin (7) augusztus óta nem versenyzett és mély pályán sem futott eddig, de legutóbb megmutatta, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes ebben a hendikep osztályban.

Angelo Dream (2) szeptember 23-i győzelme meglepetést volt. A ló jó formában van, csakúgy, mint egy hónappal ezelőtt volt, és a száz méterrel hosszabb táv is kedvez majd neki. A mély pálya nem okozhat neki gondot, ismét a főszereplők közé tartozhat.

Vienna Woods (15) megérdemli a figyelmet, hiszen az elmúlt időszakban remek eredményeket ért el. A 3100 méteres táv és mély pálya is kedvez majd neki, ezért esélyesként lép pályára a szombati Kincsem+ futamban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!