Végre itt a péntek este! Kezdd a bulit akár milliókkal a zsebedben, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 25 – péntek

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat rutinos versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Darling Berry (12) – Dynastie Grammont (5) – Deux Etoiles Gede (14) – Dascalia (15) – Desiree des Landes (4)

Darling Berry (12) nagyon jó volt a 2018-2019 közötti téli találkozón, ahol három egymást követő versenyt nyert. Nehezített helyzetben van a térhátrány miatt, ugyanakkor most „mezítláb” fog futni, remélhetőleg közel érhet a legjobbakhoz.

Dynastie Grammont (5) korábban volt már negyedik egy hasonló Kincsem+ futamban, így most is lehet esélye. A lehető legjobban felkészült a mostani futamra, remélhetőleg ezt versenyben is bizonyítja majd.

Deux Etoiles Gede (14) nemrégiben a kedvezőtlen pálya ellenére nagyon jó versenyt produkált. Korábban Chartes-ban második lett a péntekihez hasonló versenyben. Most is hasonló eredményt várunk tőle.

Dascalia (15) esetében a nagy pálya előnyei jók lettek volna, viszont hajtója eltiltása miatt mégis ezen a versenyen indul. Jó versenyére számíthatunk, hiszen szeptemberi szériája után is jó állapotban maradt.

Desiree des Landes (4) kedveli a kis pályát, könnyedén fordul, a péntek esti verseny egy nagy lehetőség lesz számára, hogy megmutassa magát. Az eddigiek alapján bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!