Gyorsabban jön a hétvége ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 10. 24 – csütörtök

Csütörtökön Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Flip de Vega (13) – Henry Brulard (12) – Alna Top (3) – Fuego de Somoza (15) – Vimont (7)

Flip de Vega (13) nagyszerű teljesítményt nyújtott az október 3-i nagy hendikepben, amikor két hosszal utasította maga mögé Henry Brulardot (12) és további három és féllel Alna Topot (3). A papírszámítás alapján első esélyt képvisel.

Henry Brulard (12) az utolsó fellépésein megmutatta, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes ebben a hendikep osztályban. A ló remek formában van, ha csütörtökön is azt hozza, amit az őszi hónapokban láttunk tőle, megint az első öt között fog végezni.

Alna Top (3) az idei év elején is versenyzett volna, de a tréningek során nem hozta a tőle elvárhatót, ezért pihenőt kapott. A ló jó formának örvend, ahogy azt a legutóbbi negyedik helyezése is bizonyítja, így bármi megtörténhet.

Fuego de Somoza (15) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, nagyon jól mozgott a befutóban. Továbbra is rutintalannak számít, de az utolsó futása óta munkában tovább jött előre, ezért egy pénzdíjas helyezést szerezhet.

Vimont (7) nyerte az október 3-i osztott hendikep második részét. Ennek eredményeként 3 kg pönalitást kapott, de a ló továbbra is jó formának örvend, mellette szól továbbá, hogy a puha és a mély pálya sem okozhat neki gondot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!