Már megint hétfő van? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 21 – hétfő

Hétfőn Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat rutinos versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bellagio Monoi (10) – Callijo Delbi (14) – Defi Pierji (16) – Duc de Christal (6) – Cesario Bello (11)

Bellagio Monoi (10) nagyszerű formában van, ahogy azt az eredményei is bizonyítják. A ló jelenleg is topformában van és az enghieni pálya is kedvez majd neki, ezért a harmadik győzelmet is megszerezheti zsinórban.

Callijo Delbi (14) utolsó futása nem mérvadó, mert nehéz patkókkal állt starthoz, és tapadós volt a gyep. A hétfői Kincsem+ futamban patkolatlanul lép pályára, és a beállítása is tökéletes, így minden adva van az eredményes szerepléséhez.

Defi Pierji (16) nagyon jól mozgott szeptember 29-én, és a hétfő délutáni Kincsem+ futamban is ideális a beállítása, így annak ellenére is az első három között végezhet, hogy 25 méteres térhátrányból kell indulnia.

Duc de Christal (6) utolsó futása nem tükrözi a valós tudását. A hétfő délutáni Kincsem+ futamot topformában várja, és a beállítása is kedvező, esélyeit pedig Franck Nivard személye is növeli, aki eddig csak egyszer hajtotta, de akkor győzni tudott. Bízhatunk az eredményes szereplésben, az első három közé várható.

Cesario Bello (11) szép győzelmet aratott Caenban. A jobbkezes pályák jobban kedveznek neki, de jelenleg is jó formának örvend, ezért úgy vélem, hogy pénzdíjas helyezést szerezhetünk a hétfői Kincsem+ futamban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!