Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ játékban? Legyél Te ma a szerencsés nyertes!

2019. 10. 20 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1400 méteres galopp síkversenyen mindössze tizenhárom hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Matematica (3) – Miss Celestial (8) – Firebird Song (2) – Nuala (4) – Grace Spirit (6)

Matematica (3) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén. A várható puha pálya növeli az esélyeit, ezért vasárnap délután is az első helyezésért fog küzdeni.

Miss Celestial (8) jó teljesítményt nyújtott az ascoti második helyezése alkalmával, bizonyítva, hogy a puha pálya sem jelenthet számára akadályt. Az 1400 méter a kedvenc távja, bízhatunk eredményes szereplésében.

Firebird Song (2) jó futások után várja a vasárnapi Listed versenyt. A várható puha pálya nem jelenthet számára akadályt, így némi szerencsével most a győzelmet is megszerezheti.

Nuala (4) szinte mindig számíthatnak a játékosok. Júniusban nyert már egy Kincsem+ futamot, s azt követően két Listed versenyben is jó teljesítményt láttunk tőle. Ellene szól, hogy soha nem futott még ilyen rövid távra, de a puha pálya növeli az esélyeit.

Grace Spirit (6) már a deauville-i Group 3-as futamban sem mozgott rosszul, de a saint-cloudi harmadik helyezése még jobb eredmény. A puha pálya nem okozhat neki gondot, ezért újabb jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!