Ebben a csodás őszi időben se felejts el TUTI-t venni! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 10. 19 – szombat

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend lehetséges. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Na hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calayan (4) – Chris de Beaumont (14) – Montgeroult (5) – Sampark (8) – Eclair du Maffray (16)

Calayan (4) szeptember 3-án versenyzett legutóbb, mert pihenőre volt szüksége. A ló jó formának örvend, a tréningek során frissen dolgozott. A 3900 méteres távtól nem kell tartani, és a mély pálya sem okozhat neki gondot.

Chris de Beaumont (14) több mint egy év kihagyás után tért vissza januárban. Győznie ugyan azóta nem sikerült, de az eredményeire így sem lehet panasz. A szombati Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, ezért is bízhatunk az eredményes szereplésében.

Montgeroult (5) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely, de egy kisebb hiba a versenyébe került. A beállítását magas, esélyeit azonban a várható mély pálya növeli.

Sampark (8) az utolsó helyen ért célba a visszatérő versenyében, de sokat profitált az említett versenyből. A szombati Kincsem+ futamot sokkal jobb formában várja, ezért a játékosoknak érdemes számolni vele.

Eclair du Maffray (16) versenyképes ebben az osztályban, de jobb lett volna, ha a hendikep második részébe osztják be. A szombati Kincsem+ futam mezőny jó lovakból áll, ennek ellenére az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!